Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd om te verduurzamen met zonnepanelen en bent u benieuwd wat onze aanvullende (gratis) energiebespaar-scan oplevert voor uw organisatie? Vraag dan hiernaast snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Om een passende offerte voor u te kunnen maken ontvangen wij graag enkele gegevens over uw organisatie en enkele technische aspecten van het betreffende bedrijfsdak als deze bekend zijn.  
Geeft u bij opmerkingen ook zeker aan als u speciale wensen heeft ten aanzien van de installatie voor zonnepanelen.

Na verzenden ontvangt u binnen enkele dagen van ons een passende aanbieding.

  Neem contact op

  m2

  Waarom kiezen voor ZonneCadans?

  Er zijn maar weinig partijen in de markt die zowel zonnestroom projecten ontwerpt en uitvoert in eigen beheer en u daarnaast ook breed kan adviseren over verdere verduurzamingsmogelijkheden binnen uw organisatie.  ZonneCadans heeft namelijk een samenwerking met adviesbureau GroeneCadans. Hiermee beschikken wij over de technische, financiele en beleidsmatige kennis en ervaring omtrent verduurzaming en energiehuishouding om u als bedrijf verder te helpen bij alle ontwikkelingen die op u afkomen in de komende jaren.

  En het mooie is, als ZonneCadans bij u een zonnestroominstallatie mag realiseren voeren wij gratis een aanvullende energiebespaar-scan uit binnen uw organisatie. Meer informatie?

  Energiebespaar-scan

  Processtappen zonnepanelen :

  1. U doet een aanvraag voor zonnepanelen via onze website.
  2. We brengen uw wensen en eisen in kaart en kijken op locatie naar de mogelijkheden om uw bedrijfsdak optimaal te benutten. Geheel vrijblijvend voeren wij ook een energiebespaar-scan uit binnen uw bedrijfspand.
  3. We doen een haalbaarheidsstudie naar verschillende opties voor zonnepanelen op uw bedrijfsdak.
  4. We maken een ontwerp en u ontvangt van ons de definitieve offerte.
  5. Wij realiseren de installatie van de zonnepanelen volledig in eigen beheer.
  6. Oplevering en start met de besparing van uw zonnepanelen. U krijgt hierbij de gewenste nazorg voor een periode van 12 maanden.

  Onze werkwijze

  logo-techniek-nl
  logo-installq-erkend-installateur
  logo-bespaargarant
  logo-holland-solar