Bereken uw besparing met zonnepanelen (kWh)

Bent u benieuwd naar de potentiële opbrengst van uw dak wanneer u zonnepanelen installeert? Met deze calculator van ZonneCadans ziet u direct de potentiële opbrengst in kWh per jaar.

Verschillende factoren hebben invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen. Voor een geringe vergoeding maken we voor u een gedetailleerd ontwerp en opbrengstberekening. Eventueel gebruiken we daarbij uw energieverbruiksprofiel om een advies te geven over het optimale ontwerp. Daarbij houden we rekening met de mogelijkheid tot teruglevering van elektriciteit naar het net en kunnen zelfs de invloed van een batterij of elektrisch wagenpark simuleren.

Mocht u over deze berekening of over andere zaken vragen hebben, aarzel niet om met ons contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

  Bereken uw jaaropbrengst in kWh en uw besparing in euro's per jaar

  m2

  Waarom kiezen voor ZonneCadans?

  Er zijn maar weinig partijen in de markt die zowel zonnestroom projecten ontwerpt en uitvoert in eigen beheer en u daarnaast ook breed kan adviseren over verdere verduurzamingsmogelijkheden binnen uw organisatie.  ZonneCadans heeft namelijk een samenwerking met adviesbureau GroeneCadans. Hiermee beschikken wij over de technische, financiele en beleidsmatige kennis en ervaring omtrent verduurzaming en energiehuishouding om u als bedrijf verder te helpen bij alle ontwikkelingen die op u afkomen in de komende jaren.

  En het mooie is, als ZonneCadans bij u een zonnestroominstallatie mag realiseren voeren wij gratis een aanvullende energiebespaar-scan uit binnen uw organisatie. Meer informatie?

  Energiebespaar-scan

  Processtappen zonnepanelen :

  1. U doet een aanvraag voor zonnepanelen via onze website.
  2. We brengen uw wensen en eisen in kaart en kijken op locatie naar de mogelijkheden om uw bedrijfsdak optimaal te benutten. Geheel vrijblijvend voeren wij ook een energiebespaar-scan uit binnen uw bedrijfspand.
  3. We doen een haalbaarheidsstudie naar verschillende opties voor zonnepanelen op uw bedrijfsdak.
  4. We maken een ontwerp en u ontvangt van ons de definitieve offerte.
  5. Wij realiseren de installatie van de zonnepanelen volledig in eigen beheer.
  6. Oplevering en start met de besparing van uw zonnepanelen. U krijgt hierbij de gewenste nazorg voor een periode van 12 maanden.

  Onze werkwijze

  logo-techniek-nl
  logo-installq-erkend-installateur
  logo-bespaargarant
  logo-holland-solar