pexels-markus-spiske-14384695

Waarom zonnepanelen van ZonneCadans?

Het is tegenwoordig door het enorme aantal aanbieders van zonnepanelen soms moeilijk overzicht te krijgen. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom proberen wij uw keus iets makkelijker te maken…

  • Van ons krijgt u een energiebespaar-scan van uw bedrijfspand inbegrepen
  • De hoogste kwaliteit producten tegen scherp tarief
  • 12 maanden garantie op de installatie en 12 jaar garantie op onze producten
  • Ontwerp tot en met installatie in eigen beheer en uitgevoerd door vakspecialisten
  • Wij hebben de kennis en ervaring in huis voor eventuele vervolgstappen in de verduurzaming van uw bedrijfspand door samenwerking met Groene Cadans

Naar energiebespaar-scan

Subsidies voor zonnepanelen

Voor de aanschaf van zakelijke zonnepanelen zijn er verschillende subsidies beschikbaar gesteld door de overheid. Voor welke subsidie u in aanmerking komt hangt af van het type bedrijf. Hier zetten we ze voor u op een rijtje:

  • Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE++)
  • Kleinschaligheidsaftrek (KIA)
  • Energie-investeringsaftrek (EIA)
  • Milieu-investeringsaftrek (MIA)
  • Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil)

Ben u geinteresseerd in zonnepanelen van ZonneCadans? Dan nemen wij de subsidieaanvraag voor u uit handen.

Meer informatie

 

 

Renewable or clean energy generation prices and costs, financial concept : Green eco-friendly symbols atop coin stacks e.g. energy efficient light bulb, a battery, a solar cell panel, a wind turbine.
PAK2-DM370-APS-Z_720x

Product & kwaliteit

ZonneCadans werkt altijd met topkwaliteit zonnepanelen met een Tier-1 kwalificatie, waarbij we niet alleen kijken naar de kwaliteit maar ook naar de herkomst van de panelen. De panelen die wij vaak toepassen zijn van het merk DMEGC. Deze zijn full black met een hoogwaardige uitstraling en beschikken over een TÜV SA8000 keurmerk . Uiteraard volgen wij hierbij de nieuwste ontwikkelingen en kunnen wij alle voorkomende panelen leveren. 

Ook voor draagsystemen en connectoren nemen wij alleen genoegen met de hoogste kwaliteit. ZonneCadans werkt met draagsystemen van het merk Blubase voor platte daken. Voor schuine daken werken we met het merk Esdec. Voor de connectoren kiezen we voor Staubli. 

Om het voor zonnepanelen mogelijk te maken de stroom die wordt opgewekt via de zon te hergebruiken voor andere doeleinden dient de opgewekte gelijkstroom te worden omgezet naar wisselstroom. Dit is een onmisbaar onderdeel en dat wordt uitgevoerd door een omvormer. ZonneCadans maakt gebruik van hoogwaardige omvormers van de merken Huawei, Solis en Enphase. Andere merken zijn op aanvraag ook leverbaar.

Wat zijn de processtappen?

Stap 1
Aanvraag

U doet een aanvraag voor zonnepanelen op uw bedrijfsdak via het contactformulier of via de offerte-pagina op onze website. Wij maken met u een afspraak voor een opname.

Stap 2
Verkenning

We verkennen op locatie de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw bedrijfsdak. We kijken o.a. naar beschikbaar dakoppervlak, conditie van het dak, financiële indicatie en houden hierbij rekening met uw specifieke eisen en wensen.

Stap 3
Haalbaarheid

We bekijken hier de verschillende manieren om zonnepanelen op uw bedrijfsdak te realiseren. De wijze van financiering en subsidiemogelijkheden worden in kaart gebracht. We bepalen gezamelijk welke oplossing het best bij u past.

Stap 4
Ontwerpfase

Vervolgens maken we een ontwerp en ontvangt u de definitieve offerte. Aanvullende eisen van een verzekeraar worden ook meegenomen. Op basis hiervan kan de eventuele financiering wordt aangevraagd.

Stap 5
Realisatie

Wij realiseren als erkend installatiebedrijf uw zonnestroominstallatie volledig in eigen beheer. Dit gebeurt volgens de geldende normen en indien van toepassing inclusief een onafhankelijke Scope 12 inspectie.

Stap 6
Productie

Uw installatie wordt professioneel opgeleverd, eventueel met een monitoring- of volledig onderhoudscontract met opbrengstgarantie.

logo-techniek-nl
logo-installq-erkend-installateur
logo-bespaargarant
logo-holland-solar