De Energiebespaar-scan 

Investeren in zonnepanelen op uw bedrijfsdak is een grote stap voorwaarts in het verlagen van uw energiekosten en het verduurzamen van de energiehuishouding. Maar hoe ga je als bedrijf verder met verduurzamen en besparen? En vooral, waar en in welke volgorde moet je beginnen?

Het goede nieuws is dat er vaak meer rendabele verduurzamingsmaatregelen mogelijk zijn binnen uw bedrijfspand dan u misschien in eerste instantie zult verwachten. Alleen is verduurzaming wellicht voor u onbekend terrein en blijft verdere aanpak daarom liggen.

Bij ZonneCadans vinden we dit zonde van het onbenutte potentieel. Wij willen u daarom graag verder op gang helpen met verduurzamen. Om dit voor u makkelijker te maken hebben wij bij gunning van een opdracht met zonnepanelen een kostenloze en vrijblijvende energiebespaar-scan toegevoegd waarbij wij u inzicht geven in de specifieke, technische bespaarmogelijkheden voor uw bedrijfspand.

Wij kunnen deze aanvullende energiebespaar-scan aanbieden vanwege onze samenwerking met gespecialiseerd energie adviesbureau Groene Cadans

Clean green eco energy concept
iStock-1438428231111

Hoe werkt het?

  • We plannen een datum voor inmeten van zonnepanelen op uw dak.
  • De energiebespaar-scan voeren wij uit op dezelfde dag als het inmeten van de zonnepanelen*
  • De adviseur analyseert waar energiewinst te behalen valt voor uw bedrijfspand. Hierbij kijken we o.a. naar de thermsche schil (isolatie), installaties (ventilatie, verwarming, koeling), wagenpark en aansluitingen. Het MJOP kunnen we hierin meenemen.
  • U ontvangt binnen 2 weken van de adviseur een rapport met daarin onafhankelijk advies over de toepassing en meest rendabele verduurzamingsmaatregelen. 

*De energiebespaar-scan is volledig vrijblijvend. Heeft u geen behoefte aan deze extra service dan is dat uiteraard ook mogelijk. 

Neem contact op

Geen zonnepanelen, wel advies voor verduurzaming?

Het kan natuurlijk zo zijn dat u inmiddels zonnepanelen heeft liggen op uw bedrijfspand of simpelweg niet geinteresseerd bent in zonnepanelen, maar wel interesse heeft in advies en inzichten voor verduurzaming van uw bedrijfspand en besparing van energie. Ook daarin kunnen we u van dienst zijn.

ZonneCadans biedt de mogelijkheid om een energiebespaar-scan van uw bedrijfspand te doen zonder dat u zonnepanelen afneemt. Hiervoor vragen wij dan een vergoeding tegen uurtarief.

Voor meer uitgebreid advies verwijzen wij u graag door naar onze partner Groene Cadans voor o.a. advies omtrent energie neutraal, CO2-reductie, energieprestatie/energielabels, energie subsidies, keurmerken en energiemonitoring.

linktekst

logo-groene-cadans
logo-techniek-nl
logo-installq-erkend-installateur
logo-bespaargarant
logo-holland-solar