Is uw bedrijf al begonnen met verduurzamen?

ZonneCadans helpt u graag vooruit met zonnepanelen en aanvullende verduurzamingsstappen

Neem contact op
Michiel Willemse

Michiel Willemse
Energieconsultant
053-231 1883

ZonneCadans is het nevenbedrijf van start-up Groene Cadans welke in 2020 is opgericht. Het hoofdkantoor is gevestigd te Enschede. Vanuit daar bedienen we heel Nederland met onze diensten.

Waar Groene Cadans in zet op advies en projectmanagement inzake de energietransitie voor middelgrote en grote bedrijven met een verbruik vanaf 50.000 kWh of 25.000 m3 per jaar, is ZonneCadans specifiek toegespitst op zonnestroomprojecten. Hierbij richten wij ons voornamelijk op bedrijfsdaken en nieuwbouwprojecten met een minimaal dakoppervlak van 200m2

Wat ZonneCadans uniek maakt in de branche is dat wij niet alleen kwalitatieve zonnestroomprojecten opleveren, maar de klant ook kunnen voorzien van aanvullend en uitgebreid maatwerkadvies op onderwerpen als verduurzaming en besparing voor het betreffende bedrijfspand. Op deze wijze dragen wij niet alleen bij aan de besparing op de energiehuishouding, maar bieden wij klanten inzicht in de mogelijkheden en het bedrijfspotentieel om na zonnepanelen verder te gaan met de verduurzaming.

Klimaatverandering is een van de grootste bedreigingen voor onze planeet, daarom is het ambitieuze klimaatakkoord opgesteld. Vóór 2050 moeten in ons land 7 miljoen woningen en 1 miljoen bedrijfspanden van het gas af én moet de uitstoot van CO2 met 95% gereduceerd zijn, waarvan 49% in de komende 7 jaar. Dit is een enorme uitdaging, maar wij denken dat het mogelijk is! De ambitite van ZonneCadans is om via onze zonnestroomprojecten en het aanvullend advies van Groene Cadans bedrijven te motiveren en op gang te helpen met het treffen van uiteenlopende verduurzamingsmaatregelen en zo indirect een steeds grotere bijdrage te kunnen leveren aan de doelen uit het klimaatakkoord.

Foot in shape of a leaf. Carbon neutrality. Feet with a leaves.

Waarom kiezen voor ZonneCadans?

Er zijn maar weinig partijen in de markt die zowel zonnestroom projecten ontwerpt en uitvoert in eigen beheer en u daarnaast ook breed kan adviseren over verdere verduurzamingsmogelijkheden binnen uw organisatie.  ZonneCadans heeft namelijk een samenwerking met adviesbureau GroeneCadans. Hiermee beschikken wij over de technische, financiele en beleidsmatige kennis en ervaring omtrent verduurzaming en energiehuishouding om u als bedrijf verder te helpen bij alle ontwikkelingen die op u afkomen in de komende jaren.

En het mooie is, als ZonneCadans bij u een zonnestroominstallatie mag realiseren voeren wij gratis een aanvullende energiebespaar-scan uit binnen uw organisatie. Meer informatie?

Energiebespaar-scan

Processtappen zonnepanelen :

  1. U doet een aanvraag voor zonnepanelen via onze website.
  2. We brengen uw wensen en eisen in kaart en kijken op locatie naar de mogelijkheden om uw bedrijfsdak optimaal te benutten. Geheel vrijblijvend voeren wij ook een energiebespaar-scan uit binnen uw bedrijfspand.
  3. We doen een haalbaarheidsstudie naar verschillende opties voor zonnepanelen op uw bedrijfsdak.
  4. We maken een ontwerp en u ontvangt van ons de definitieve offerte.
  5. Wij realiseren de installatie van de zonnepanelen volledig in eigen beheer.
  6. Oplevering en start met de besparing van uw zonnepanelen. U krijgt hierbij de gewenste nazorg voor een periode van 12 maanden.

Onze werkwijze

logo-techniek-nl
logo-installq-erkend-installateur
logo-bespaargarant
logo-holland-solar