Is uw bedrijf al begonnen met verduurzamen?

ZonneCadans helpt u graag vooruit met zonnepanelen en aanvullende verduurzamingsstappen

Neem contact op
Michiel Willemse

Michiel Willemse
Energieconsultant
053-231 1883

ZonneCadans geaccrediteerd bij stichting BespaarGarant

Nieuws

Goed nieuws! ZonneCadans is vanaf 30 mei jl. een van de geaccrediteerde, uitvoerende partijen die de BespaarGarant methode mag toepassen binnen Nederland. Dat betekent dat ZonneCadans nu nog meer tools in handen heeft om bedrijven en instellingen gericht te kunnen adviseren en begeleiden in de energietransitie die nodig is om meer energie te besparen en de doelen uit het Klimaatakkoord te behalen.

Stichting BespaarGarant is een gezamenlijk en onafhankelijk initiatief van betrokken brancheorganisaties (Techniek NederlandMKB-NederlandVNO-NCWKoninklijke Bouwend Nederland en Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE)) en heeft deze methode ontwikkeld om gebouwen te laten verduurzamen met een technische prestatiegarantie en slimme financiering uit de lagere energiekosten. Oftewel, met de besparing op lagere maandelijkse energiekosten, gerealiseerd door de ge├»mplementeerde verduurzamingsmaatregelen, wordt de financiering terugbetaald. Een interessante toevoeging is dat het met deze methode mogelijk is om energiebesparing als een off-balance dienst af te nemen, waarmee de financieringsruimte voor kernactiviteiten van de opdrachtgever niet wordt beperkt.

Het doel van de BespaarGarant methode is om het eenvoudiger en aantrekkelijker te maken voor bedrijven en maatschappelijke instellingen in Nederland om op grotere schaal energie te besparen en CO2-uitstoot te reduceren. Wij willen daar als ZonneCadans met deze accreditatie uiteraard graag aan bijdragen en zijn daarom per direct beschikbaar voor advies en begeleiding.

Terug naar overzicht
logo-techniek-nl
logo-installq-erkend-installateur
logo-bespaargarant
logo-holland-solar